Contour Wrap
  Cryo
  Silhouette"één van de beste lichaamsverzorgingen in de wereld!!!" volgens Harpers & Queen

UCW-2vrouw.jpg (187498 bytes)

Met de Silky Oaks ® Contour Wrap verwijderen we gifstoffen uit het vetweefsel en stimuleren we het lymfesysteem waardoor inkomende schadelijke stoffen beter verwerkt en verwijderd worden. Door het ontgiften gaat de huid sterk verstevigen, waardoor men zelfs na één sessie tussen 15 en 40cm in lichaamsomtrek gaat verliezen of men betaalt niet. Sterker, de versteviging en het centimeterverlies zijn van blijvende aard. 

De Silky Oaks ® Contour Wrap werd oorspronkelijk bedacht als een medische behandeling voor lever & nierpatiënten en is tevens zeer doeltreffend tegen de bestrijding van huidaandoeningen zoals psoriasis, acné... Met de wikkelmethode kunnen we ons ook op welbepaalde plaatsen gaan concentreren.

UCW-lintmeet.jpg (226649 bytes)

HOE WERKT DE SILKY OAKS® CONTOUR WRAP?

Tijdens de behandeling wordt je van kop tot teen ingewikkeld met windels welke gedrenkt zijn in een zeeklei-oplossing. De windels omvatten je lichaam in een warme omslag en voelen heel comfortabel aan. Over de windels wordt een sportief pak aangemeten, waarna je gedurende 1 uur lekker gaat uitrusten.Tijdens dit uurtje zal de klei in de poriën van de huid dringen en het lichaam ontgiften. Tijdens de behandeling zal je niet transpireren en zal de behandeling ook niet koud aanvoelen..

UCW-taille.jpg (100584 bytes)

WAT MET HET CENTIMETER VERLIES?

Wij garanderen dat je bij de eerste behandeling minstens 15cm in lichaamsomtrek zult verliezen , of je betaalt niet!!!  De metingen gebeuren voor en na de behandeling en het totale centimeterverlies volgt uit de sommatie van de metingen.  Een klant verliest tijdens zijn eerste behandeling gemiddeld  tussen 20 en 40cm.  Een kuur van drie behandelingen kan makkelijk resulteren in een totaal verlies van meer dan 60cm!  Door de windeltechniek kunnen we ons op welbepaalde delen van het lichaam gaan concentreren.  Zodoende verlies je enkel centimeters op plaatsen waar je dat wenst.

lnt.jpg (12422 bytes)

HOELANG BEHOUDT MEN HET RESULTAAT?

De versteviging en het centimeterverlies zijn van blijvende aard. We zullen je hiervoor ook een garantie kunnen geven.  Indien het verlies van 15cm niet minstens één maand wordt behouden, kun je de behandeling gratis overdoen. Dit op voorwaarde dat er geen gewichtstoename is. De positieve gevolgen van de behandeling kunnen tot één jaar merkbaar zijn.  Dit is afhankelijk van de levensstijl en de snelheid waaraan het lichaam gifstoffen opneemt.  Na een behandeling krijg je raadgevingen om het centimeterverlies te bevorderen.

vr2.jpg (17742 bytes)

WAT DOET SILKY OAKS® CONTOUR WRAP VOOR MIJN HUID?

Na een behandeling voelt de huid strak en zacht aan.  Klanten die last hebben van striemen merken een onmiddellijke verbetering.  De striemen worden minder zichtbaar door de versteviging van de huid.  De behandeling is uitermate geschikt voor de versteviging en lifting van de buste, de billen, dijen......

De Silky Oaks ® Contour Wrap  is een volledige natuurlijke en veilige manier om snel centimeters te verliezen, om je lichaam te ontgiften en om je een prachtig herboren gevoel te geven.